MANİSA / SELENDİ - Manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Selendi

Ekm

Selendi Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 7. Sınıflar arası hikaye yazma yarışmasında okulumuz öğrencisi Enes Başoğul ilçe ikincisi oldu. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenimizi kutluyoruz. Öğrencimiz okul idaresi tarfından ödüllendirildi.

Ekm

Okul olarak 2021-2022 Eğitim-öğretim yılında okulumuzda eğitime zorunlu olarak ara vermemek için önlemlerimizi almış bulunmaktayız. Alınan önlemler kapsamında, yemekhanede, sınıfda ve pansiyonda öğrencilerin yerleri sabitlenmiştir. Periyodik olarak okul ve pansiyon binamız dezenfelte edilmektedir.

Ekm

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Toplantısı Yapıldı. Toplantıda pandemi koşularına dikkat edilerek sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat edildi. Toplantıya yoğun ilgi gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı sonunda okulumuza veda eden öğretmenlerimiz oldu. 2010 yılından itibaren okulumuzda görev yapan Rehber Öğretmen Yalçın ÖZKAN, 2015 yılından itibaren okulumuzda çalışan Matematik Öğretmeni Güngör ÇAĞLAR ve 3 yıldır okulumuzda görev yapan Volkan YAPICIOĞLU okulumuza veda etti. Öğretmenlerimize uzun yıllar vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerlerinde ve bundan sonraki yaşamlarında kendilerine sağlık ve başarı diliyoruz.